***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Отложиха гоненето на депутати от „Възраждане“. 95% от инсулина е в склад на вносителя и не стига до нуждаещите се


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 28 февруари   

 

Депутатите се схванаха изгонването на депутатите от " Възраждане " от комисиите да бъде отсрочено.

Това възмути Явор Божанков, че народни представители, които имат достъп до класифицирана информация, пътуват до Русия. Това, което направихте през днешния ден е срамно, само че то заплашва и националната сигурност, съобщи той.

***

Отново има дефицит на инсулин за диабетиците у нас. По данни на пациентски организации по този начин е от близо година. 

„ Всичките количества, видни от една информация, щяха единствено за ден да отидат в съответните дистрибуторите и да бъдат изнесени. В момента в действителност има огромни количества от някои инсулини за 3-месечни наличия, които най-вероятно са събирани през интервала на възбраната ", сподели ръководителят на Асоциацията на притежателите на аптеки Николай Костов в студиото на „ България заран ".

***

„ Това ръководство беше основано с една ясна задача – да освободи властта и институциите от корупционния багаж, който влачат във всички години на прехода. 

Това договорихме и записахме в управническата и законодателна стратегия, за това си стиснахме ръцете с Мария Габриел. 

Основен приоритет на това държавно управление е битката с корупцията и правосъдна промяна, които да върнат възприятието на правдивост у хората “. 

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков преди началото на днешното съвещание на Министерски съвет.

***

Първи огромен червен байрак в говоренето…

***

„ Събрахме се с една-единствена цел – да създадем промените, които българските жители обявиха, че желаят да се случат още преди три години. Хората желаят правдивост, желаят сигурност, желаят да знаят, че никой не ги обира с монополни цени “.

***

***

От през днешния ден Паметникът на свободата на връх Свети Никола ще работи с ново работно време, оповестяват в формалната си фейсбук страница от Национален парк-музей „ Шипка – Бузлуджа ”. 

Монументът ще бъде отворен за визити от 9:00 до 17:00 часа, а билети ще се продават до 16:30 часа. 

***

Районната прокуратура в Кюстендил следи формирано досъдебно произвеждане по случая с търсената 17-годишна Ивана от Дупница. Прокуратурата в града отговори на отправено питане, касаещо случая с изчезналата гимназистка от Дупница, оповестява " Фокус ".

***

Погребението на съветския опозиционер Алексей Навални ще бъде в петък, 1 март, заяви в обществената мрежа X, говорителката на Навални Кира Ярмиш.

***

Нови убийства се прибавиха към „ кървящата рана “ на Турция -  несекващите убийства на дами. Седем дами са били убити в границите на 12 часа от през вчерашния ден насам в Бурса, Адъяман, Ерзурум, Сакария, Истанбул, Денизли и Измир, осведоми турското осведомително издание „ Хаберлер “.

***

Продуцентът Шон Кумс, по-известен като Диди, е изправен пред нови обвинявания в полово посягане в правосъден иск, подаден от мъж - музикален продуцент, съобщи ДПА.

Продуцентът и видеооператор Родни „ Лил Род “ Джоунс е внесъл тъжба против 54-годишния Кумс във федералния съд в Ню Йорк. Ищецът твърди, че е Кумс го е тормозил полово, дрогирал и заплашвал, демонстрират правосъдни документи, прегледани от изданието „ Пийпъл “.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР